HALUATKO PERSONAL TRAINERIN?

Moikka!

Etsiskelen itselleni asiakasta, jonka kehittymisestä/saavutuksista saisin raportoida opiskelujani varten. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tietosi lähtevät leviämään, Olen vaitiolovelvollinen ja itseasiassa raportoimme vain minun tapaa lähteä toteuttamaan sinun haluamaa tavoitetta. Lähtökohtasi liikuntaa, ravitsemusta ja terveyttä kohtaan voi olla mikä tahansa. Toimin sinulle ammattimaisena Personal trainerina ja kaikki ohjelmat, vinkit, ruokavaliot ja liikkeet ovat juuri sinulle räätälöityjä sekä sinun tavoitteisiin soveliaita.

Sinun on mahdollista saada yksilövalmennusta, mutta myös nettivalmennusta. Elä siis pelkää ottaa yhteyttä, jos kotipaikkakuntasi ei ole Oulu. Minun näkökulmastani suosittelen sinulle silti yksilövalmennusta. Nettivalmennuksessa voimme kuitenkin hieman toteuttaa yksilövalmennuksen ideaa skypen välityksellä, jotta saat enemmän hyötyä minusta.

Oulussa toteutettava yksilövalmennus antaa sinulle mahdollisuuden päästä ohjattuihin treeneihin yhteen suomen monipuolisimpaan kuntosaliin, FIGURE FITCLUBIIN. Jos tavoitteesi ei ole kuntosalilla toteutettava, elä huoli, pystymme toteuttamaan niissä olosuhteissa varmasti sinua tukevan ohjelman myös. Tähän aikaan vuodesta ulkotreenit ovat myös erittäin kovassa suosiossa, jonka vuoksi voimme hyödyntää luonnon mahdollisuuksia urheiluun.

Saat myös käyttöösi suositun Fitran-Treeni päiväkirjan, jonne sinun on helppo kirjata liikkeitä ylös sekä pystyt helposti seuraamaan kehitystäsi. Olen myös monen vuoden aikana kehitellyt ja löytänyt helppoja, terveellisiä ja herkullisia reseptejä niin arkiruokailuun kuin herkutteluunkin ja tulen myös jakamaan reseptejä sinun kanssasi. 

Miksi sitten lähtisit mukaan tähän?

Vaikka treeni- ja ravintolinjalla menisikin loistavasti, psyykkinen puoli ei välttämättä ole mukana kaikessa siinä. Minulta saat apua, motivaatiota, tukea ja kannustusta mihin ikinä sitä tarvitsetkaan. Hankalaa voi myös olla "projektin" aloittaminen ja joinakin päivinä treenaamaan lähteminen voi olla sitäkin vaikeampaa. Tämän vuoksi yhteinen treenikaveri/kannustaja on siihen tilanteeseen paras mahdollinen apu. Pyrin toiminnallani ohjamaan sinua elämäntapaa muuttaviin toimiin. Hyvinvointi, urheilu ja terveys on nykypäivänä erittäin suuressa osassa jokaisen meidän unelmaa/tavoitetta katsoessa. 

Erittäin tärkeää omaa tavoitettasi katsoessasi on, että olet tilivelvollinen minulle. Saatat tällä hetkellä harkita minulle viestin laittamista, koska haluat opetella uuden tavan tai, vaikka tuplata kehittymisesi. Uutta tapaa luodessa ulkopuolisen tuki/kannustus on ylivertainen. Todennäköisyys onnistumiselle kasvaa kasvamistaan. Tärkeää tässäkin tilanteessa on myös, että ohjelmat joita noudatat, ovat juuri sinulle luotuja, joka mahdollistaa juuri sinun parhaan mahdollisen kehittymisen. 

Uskon, että moni sulkee ikkunansa nytten, kun kerron pyytäväni pientä maksua palvelustani. Haluan kuitenkin myös perustella hintaani tätä projektia kohtaan. Ainoastaan minä en hyödy rahasta tässä tapauksessa. Ulkopuoliselle maksaminen lisää todennäköisyyttä onnistua, jonka vuoksi tämä palvelu on ainakin harkitsemisen arvoinen vaihtoehto sinulle. Tapaamiset, ohjaukset ja ohjelmiesi suunnittelu vie minulta paljon aikaa. Enkä tarkoita, että se olisi huono asia. Se on oikeastaan erittäin hyvä asia, mutta oma kaupanalalla työskentelyni jää väistämättä vähemmälle. Periaate minulla on kuitenkin, että annan sinulle enemmän mitä joudut maksamaan. Ole rohkea tätä kohtaan! Tämän projektin on tarkoitus kestää heinäkuusta lokakuuhun (n.4kk), mutta tämä ei ole raameihin rustattua. Saat jatkaa sen ajan ylikin jos haluat, mutta mahdollisuutesi on myös lopettaa aikaisemmin.

Hintapyyntöni on 79e/kk

Hinta pitää sisällään sinulle tehdyn ruokavalion sekä treeniohjelmat, ohjatut treenit Figure fitclubilla, mahdolliset viikottaiset tapaamiset, koko "projektin" aikaisen tuen sekä vielä ohjelmien päivittymisen!

Yhteyden minuun saat sähköpostin kautta, joka löytyy suoraviestillä täältä blogista oikeasta yläkulmasta ja instagramista, mutta osoite yksistään on jenina.98@gmail.com

Facebookin kautta löydät minut myös, joten viestin laittaminen sielläkin on mahdollista.