KAHDEN VUODEN JÄLKEEN?

Tasan kaksi vuotta sitten lopettelin blogin kirjoittamisen ja varmasti kaikista päällimmäisin syy siihen oli epävarmuus itseäni kohtaan. Tykkäsin kirjottaa omasta arjestani, ottaa kuvia päivittäisistä syömisistäni ja ennen kaikkea tykkäsin jakaa ne kuvat julkisesti. Vaikka tykkäsin tehdä niin, se ei riittäny sen jatkamiseen, koska en luottanu omaan tekemiseeni.

Mun mielenkiinto on ollu pitkän aikaa jo hyvinvoinnissa, terveellisissä elämäntavoissa, urheilussa ja jollakinlailla myös fitness- urheilussa. Tykkäsin oikeasti myös jakaa omasta arjestani. Ainut asia mikä siinä on ollu mun kompastuskivi on se, että en noudattanut terveellisiä elämäntapoja itseäni varten. En ajatellu sitä tärkeintä asiaa. Mitä minä oikeesti hyödyn siitä? Kaikkein tärkein pointti oli, että miellytän muita ulkoisesti. Söin hyvin, jotta rasvaprosenttini tippuu sekä urheilin, jotta lihakseni kasvaa. Moni lihaskasvusta tietävä voi jo yhdistää, että se on mahdoton yhdistelmä. Tuo oli se tapa, jolla minä noudatin terveellisiä elämäntapoja.

Se on erittäin helppoa uskotella kaikille, että teen tätä, koska oikeesti nautin siitä. Todellisuudessa mä menin kuntosalille, jotta näytän seuraavana päivänä paremmalta kuin eilen. Olen piilottanu yhen kirjoittamistani teksteistä, joissa kerroin ylpeästi treenanneeni kolme kertaa päivässä. Nykyään pystyn myöntämään, että en mä oikeasti nauttinu niistä kolmista treeneistä saman päivän sisällä.

Kaksi vuotta sitten asuin Iisalmessa, opiskelin lukiossa ja en ollut töissä. Nykyään asun Oulussa omillani, opiskelen Personal traineriksi, sekä käyn samalla töissä kaupanalalla. Blogin kirjoittamisen ajatus on ollu jo jonkinaikaa mielessä. Halusin sen ensiksi tukemaan opintojani, jotta voin kerrata opittuja tietoja ja oppia tietenkin samalla lisää. Oon kuitenkin harkinnu tätä jonkin aikaa ja eniten mua kiinnostaa kirjottaa perus arkipäivistä samalla tavalla kuin ennenkin. Ehkä kuitenkin eri asennoitumisella tiettyjä asioita kohtaan. Voin rehellisesti sanoa, että minun terveelliset elämäntavat ovat rutiini arjessani. Tämä on myös se asia mitä haluan jakaa muillekkin. Tärkeämpää on saada siitä elämäntapa kuin vaikkapa se yksittäinen ulkoinen muutos.

Olen kaksi viikkoa yrittänyt päivitellä myös ulkoasuakin valmiiksi, ihan vaan jos kaikesta huolimatta päätän alkaa kirjoittamaan. Mä tein sen päätöksen ja nyt vien sen askeleen pidemmälle. Sain blogista oman näköiseni ja tykkään siitä oikeastaan erittäin paljonkin. Nyt kun ulkoasu on valmis ja ensimmäinen teksti julkaistu, voin sanoa, että vihdoin ylitin itseni. Kaikista huonoista ajatuksista huolimatta. Minä tein sen.