UUSI OSOITE

Moikka!

Moni voisi ajatella, että haluanko ollenkaan kirjoittaa blogia, kun postauksia tulee kerran viikkoon. Ihan rehellisesti sanottuna, olen jopa itse miettinyt yllä olevaa lausetta. Olen kuitenkin ihminen joka kaipaa säännöllisesti hieman vaihtelua. Blogin ulkoasu on minulle, ehkä jopa tärkeämpi kuin itse tekstit. Harkitsin aika pitkään sitä, että jaksanko alkaa muokkamaan koko blogiani/sivujani ihan uudestaan. Tein sen kuitenkin, oman motivaationi vuoksi. 

Ulkoasu tulee varmasti edelleen muuttumaan, koska olen myös aika kyllästyväistä sorttia. Mutta oikeastaan sekin on vain merkki siitä, että kirjoittaminen kiinnostaa. Tai oikeastaan voisin jopa korjata, että oman henkilökuvan luominen kiinnostaa. 

Kuvia minulta löytyy moneen postaukseen ja postauksien tahti varmasti lähtee vauhtiin, kun on uudet mahdollisuudet toteuttaa niitä. Jos kuitenkin käy niin ettei postauksia tule useammin, se johtuu omista arkeen kuuluvista asioista. Käyn töissä, pyöritän kotini siisteyttä, urheilen paljon ja laitan ravintorikasta ruokaa. Tottakai omistan vapaa-aikaa, mutta eri asia on mitenkä käytän sen. Voisin esimerkiksi vähentää kännykkäni selaamista ja käyttää sen ajan uuden postauksen kirjoittamiseen. Se onkin oikeastaan yksi ongelmakohdistani arjessa. Koen jo itse uhraavani aikaa liikaa kännykkäni turhaan selailuun. 

Tämän postausksen tarkoitus ei kuitenkaan ollut sanoa mitään muuta kuin syy epäaktiiviselle postaustahdille, jonka vuoksi tämä loppuu yllättävän lyhyeen. Seuraavaksi lähdenkin toteuttamaan yhtä arkeeni kuuluvaa velvollisuutta, työpäivää. 

Toivottavasti uudet sivut miellyttävät silmääsi!